V Domžalah tri tuje oktrepitve

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Domžale prihajajo tri okrepitve, ena izmed njih je reprezentant Antigve in Barbude.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Domžale se je okrepil s tremi nogometaši. Dvakratnim državnim prvakom sta dveletno zvestobo obljubila reprezentant Antigve in Barbude Josh Parker in Srb Miroslav Čovilo, za enoletno sodelovanje pa se je klub dogovoril s srbskim napadalcem Milošem Mijićem, so sporočili iz kluba.

Čovila je slovenska javnost dodobra spoznala v minuli sezoni, ko je branil barve Luke Koper. Visokorasli srbski zvezni igralec je odigral 24 tekem in dosegel tri gole, trikrat pa je zaigral tudi proti Domžalam.

V napadu otroka Hajduka in QPR

Preostala dva novinca bosta okrepila napadalno linijo moštva Stevana Mojsilovića. Joshua Kevin Stanley Parker je v Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude. Gre za otroka angleškega kluba Queens Park Rangers, nazadnje pa je bil član Oxford Uniteda. Dvaindvajsetletnik se lahko pohvali s petimi nastopi v angleški drugi ligi in s sedmimi za svojo reprezentanco.

Druga okrepitev Domžal, ki prihaja iz Srbije, je Mijić. Triindvajsetletni napadalec je svojo kariero začel pri beograjskem Hajduku, nadaljeval pri Radničkem iz Nove Pazove, zadnji dve sezoni pa je bil član srbskega prvoligaša OFK Beograd. Na 41 tekmah srbske Superlige je dosegel štiri gole in tri podaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.