V Dortmundu presenetljiv odhod

Foto: EPA
Foto: EPA
Thomas Tuchel ni več trener nogometašev Borussie iz Dortmunda.
Oglej si celoten članek

Thomas Tuchel je kar prek Twitterja sporočil, da zapušča klub, h kateremu je prišel pred dvema letoma kot zamenjava za priljubljenega Jürgena Kloppa, ki je prevzel Liverpool. Tuchel se je poslovil le tri dni po tem, ko je Borussia Dortmund četrtič v zgodovini osvojila nemški nogometni pokal.

Tuchlu, ki je zasedbo pripeljal tudi v kvalifikacije za Ligo prvakov, bi pogodba potekla junija prihodnje leto. Za predčasen odhod pa se je po poročanju nemških medijev odločil zaradi spora z upravo kluba.

"Hvaležen sem za dve prekrasni, izzivov polni in vznemirljivi leti. Res je škoda, ker ne bom nadaljeval," je zapisal Tuchel, povzema Bild. Nemški Bild poroča, da bo prejel ob odhodu 2,9 milijona evrov odpravnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.