V enem klubu trije pozitivni za novi koronavirus

Foto: Epa
Foto: Epa
Tako kot v drugih državah so tudi na Portugalskem nogometaši začeli individualno trenirati.
Oglej si celoten članek

Iz prvoligaša Vitórie Guimarães pa so sporočili, da so bili na testiranjih za covid-19 pozitivni trije igralci. Ti po informacijah iz kluba niso kazali simptomov in so v samoosamitvi.

La Liga Peterica v španskih klubih ta teden pozitivna na covid-19

Igralce in osebje kluba so pregledali v petek, ko so začeli proces priprav za nadaljevanje sezone. To na Portugalskem, kjer je pri lizbonskem Sportingu tudi slovenski reprezentančni napadalec Andraž Šporar, načrtujejo za konec maja.

Portugalska vlada je 30. aprila dala zeleno luč za nadaljevanje prvoligaškega nogometnega tekmovanja z zadnjim vikendom v maju. To se bo zgodilo, če bodo to odobrile še zdravstvene službe. Tekme pa bodo brez gledalcev.

V ligi morajo za dokončanje sezone odigrati še deset krogov. Ob prekinitvi je na vrhu lestvice Porto s točko prednosti pred Benfico. Sporting je četrti z 18 točkami zaostanka za vodilnim.

Tekma že odpovedana Hud udarec nogometu v Nemčiji! Cela ekipa v karanteno, ne more igrati tekem

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.