V eni roki držal otroka, z drugo ujel žogico

Navijač ameriške bejzbolske ekipe Chicago Cubs je na prav poseben način ujel žogico, saj je z eno roko hranil dojenčka s flaško, z drugo pa ujel žogico.
Oglej si celoten članek

Navijač bejzbola Keith Hartley je na tekmo Chicago Cubsov z LA Dodgersi pripeljal tudi svojega sina Isaaca. Ko je dojenček postal lačen, ga je oče začel hraniti s flaško. To ga pa nikakor ni oviralo, ko je ujel žogico, ki je priletela v njihovo smer – dojenčka s flaško je držal v eni roki, z drugo roko pa je z lahkoto ujel žogico.

"Želel sem le zaščiti mojega otroka. Videl sem žogo, ki je priletela v najini smer in nekako je kar padla v mojo roko,“ je povedal Hartley po tekmi. Na igralca Adrian Gonzalez, ki se je zapodil za žogo in skočil visoko nad ograjo, oče ni naredil velikega vtisa: "Bolj bi bilo zanimivo, če bi žogico ujel dojenček.“

V naslednjih posnetkih si lahko pogledate še več očetov, ki so ujeli žogico, čeprav so držali svoje otroke:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.