V finalu še Mišmaševa in Lia Apostolovski, Filipičeva manj uspešno

Foto: Anže Malovrh/STA Maruša Mišmaš Zrimšek se je zlahka prebila v finale v teku na 3000 metrov z zaprekami, to je uspelo tudi Liji Apostolovski v skoku v višino.
Foto: Anže Malovrh/STA Maruša Mišmaš Zrimšek se je zlahka prebila v finale v teku na 3000 metrov z zaprekami, to je uspelo tudi Liji Apostolovski v skoku v višino.
Drugi dan svetovnega prvenstva v atletiki v ameriškem Eugenu so nastopile še tri slovenske atletinje, uvrstitev v finale sta si zagotovili Maruša Mišmaš Zrimšek in Lia Apostolovski.
Oglej si celoten članek

Mišmaševa je v tretji skupini predtekov na 3000 metrov z zaprekami osvojila drugo mesto in se zanesljivo uvrstila v finale, skupno je s svojim časom 9:17,14 pristala na 11. mestu.

Lia Apostolovski je v skoku v višino v prvem poskusu preskočila letvico na višini 1,90 metra in se prav tako uvrstila v finale. Letvico na višini 193 cm je trikrat podrla, preskočilo jo je 9 tekmovalk. Preboj med najboljših 12 pa ni uspel Neji Filipič, ki je s 14,05 m končala tekmovanje na 16. mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.