V finalu spopad Hewitta in Isnerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstralec Lleyton Hewitt se je na turnirju v Newportu z nagradnim skladom 398.250 dolarjev prvič po letu 2010 spet prebil v finale turnirja ATP. V finalu bo lopar prekrižal z branilcem naslova in prvim nosilcem, Američanom Johnom Isnerjem.
Oglej si celoten članek

Avstralec Lleyton Hewitt je v polfinalu izločil Američana Rajeeva Rama, ki je turnir presenetljivo osvojil leta 2009, potem ko je bil boljši v treh nizih s 6:4, 5:7 in 6:2. Tako bo lovil 29. ATP turnir v karieri. Nazadnje se je veselil leta 2010 na travnati podlagi v Halleju.

Foto: EPA john isner atp tenis Nekdanja številka 1 Hewitt, ki je ta čas na 233. mestu lestvice ATP in na turnirju nastopa s posebnim povabilom organizatorjev, se bo v finalu pomeril s prvim nosilcem Johnom Isnerjem. Slednji je v drugem polfinalu gladko, s 7:6 (4) in 6:3 izločil rojaka Ryana Harrisona. "To je fantastično! Za menoj je izjemno težko leto. Na odprtem prvenstvu Avstralije sem se prebil v četrti krog, nato pa sem moral na resnejšo operacijo noge. Upam, da bo ta finale zame nov začetek," je dejal Hewitt.

ATP 250, Newport (398.250 USD):

polfinale:
John Isner (ZDA/1) - Ryan Harrison (ZDA/6) 7:6 (4), 6:3
Lleyton Hewitt (Avs) - Rajeev Ram (ZDA) 6:4, 5:7, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.