V finalu spopad Reala in Bayerna

Foto: EPA
Foto: EPA
V finalu pokala Audi v Münchnu, ki ekipam služi kot priprava na začetek nove sezone, bodo igrali nogometaši domačega Bayerna in madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Nemci so v polfinalu nadigrali AC Milano s 3:0, Španci pa so bili boljši od angleškega Tottenhama z 2:0.

Real Madrid, ki je v München prišel brez Cristiana Ronalda in Karima Benzemeja, je do zmage prišel po zadetkih Jamesa Rodrigueza (36.) in Garetha Balea (79.). Valižan je dosegel lep zadetek proti svojemu nekdanjemu klubu, iz katerega je leta 2013 prestopil v Madrid za dobrih 85 milijonov funtov.

Za Bayern so bili natančni Juan Bernat (23.), Mario Götze (74.) in Robert Lewandowski (85.).

Finale na Allianz Areni je na sporedu danes ob 20.45. Ekipi se bosta srečali prvič po polfinalu lanske lige prvakov, ko je Real Madrid slavil s 4:0 in kasneje prišel do svojega desetega naslova prvaka Evrope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.