V Grčiji navijači začeli vojno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Grčiji so morali odpovedati prvo tekmo finala grškega košarkarskega prvenstva med Olympiacosom in Panathinaikosom. Navijači Olympiacosa so namreč s kamenjem napadli avtobus Panathinaikosa.
Oglej si celoten članek

Privrženci Olympiacosa so s kamenjem napadli avtobus, v katerem so bili košarkarji Panathinaikosa in strokovno vodstvo. Razbitine stekel so poškodovale očesi Stratosa Perperoglouja in Stevena Smitha, ki so ju sprejeli v bolnišnico. "Sramota," so na svojih twitter profilih zapisali nekateri napadeni košarkarji in objavili tudi fotografije razbitega avtobusa.

Grški mediji pišejo, da je vzrok za napad maščevanje za nedeljski izgred Panathinaikosovih huliganov, ki so na poti iz Istanbula, kjer so se rdeče-beli okitili z novim naslovom evropskega prvaka, napadli, pretepli in oropali avtobus z navijači Olympiacosa.

Kdaj bo odigrana prva tekma končnice državnega prvenstva, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:33 18. Maj 2012.

    A je potrebno tekmo odigrati. V takem primeru bi dal kazen. Napadeni so zmagovalci tekme.

  • 10:32 18. Maj 2012.

    Drhal zagamana!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.