V Heliosu Litovec z NBA izkušnjami

Foto: KZS/alesfevzer.com
Foto: KZS/alesfevzer.com
Košarkarji Helios Suns so se pred nadaljevanjem državnega prvenstva okrepili z Litovcem Martynasom Andriškevičiusom, 218 centimetrov visokim centrom, občasnim reprezentantom, ki je na svetovnem prvenstvu leta 2010 z Litvo osvojil bronasto kolajno.
Oglej si celoten članek

Martynas Andriuškevičius je leta 2005 Žalgiris zamenjal s Clevelandom, v NBA pa je igral še za Chicago, a posebnega vtisa ni zapustil. 

Od leta 2007 do leta 2011 je nosil dres Alicanteja, nazadnje pa je nastopal v elitni ruski ligi, v kateri je nosil dres Temp-Sumza iz Revde. Lani je bil imenovan za najboljšega centra ruske lige.

"Poznam slovensko košarko, saj reprezentanca redno igra na velikih tekmovanjih. Pozanimal sem se tudi o Heliosu, vesel sem, da sem podpisal pogodbo s klubom take tradicije," je po podpisu dejal Andriškevičius.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.