V Italiji dobil nogo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanski prvoligaš Vanoli Basket Cremona je sporočil, da Tomo Mahorič ni več trener članskega moštva.
Oglej si celoten članek

Mahorič, ki je na klopi Cremone preživel leto in pol, se je moral posloviti zaradi slabih rezultatov na začetku sezone. Vanoli Basket je namreč po petih kolih z eno zmago in štirimi porazi na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.

V klubu so imeli pred sezono višje cilje, okrepili so se tudi z igralcem lige NBA Vonom Waferjem, ki je nazadnje igral za Boston Celtics. V klubu že drugo sezono igra Marko Milič, ki je letos v petih tekmah povprečno dosegal po 13,8 točke in imel po 4,6 skoka na tekmo. Kot so vodilni možje kluba še zapisali v izjavi za javnost, želijo Tomu Mahoriču veliko sreče v nadaljnji karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.