V Kidričevem brez zmagovalca

Foto: facebook
Foto: facebook
V sredo je bila odigrana ena od štirih prvih tekem četrtfinala nogometnega Pokala Slovenije.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Aluminija in Krke so se na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije v Kidričevem razšli z neodločenim izidom (0:0). Povratna tekma bo prihodnji teden v Novem mestu.

Ekipi sta v prvem polčasu izpeljali nekaj obetavnih akcij, nekaj več domači, toda mreže niso zatresli. Izid se ni spremenil niti v prvi polovici drugega polčasa, v kateri so bili konkretnejši Novomeščani in prišli do nekaj nevarnih strelov. Enega takih so v 73. minuti sprožili tudi domači, Derrick Mensah je tedaj celo oplazil okvir vrat. V 82. minuti je iz bližine streljal Alen Krajnc, toda gostujoči vratar je bil pripravljen, tako da je ostalo pri 0:0.

Pokal Slovenije Gorica in Celje blizu napredovanja

Že v torek so nogometaši Gorice so v Kranju premagali Triglav (0:1), Celjani pa so zanesljivo ukanili Muro (4:0). Četrta četrtfinalna tekma med Olimpijo in Mariborom pa bo zavoljo obveznosti slovenskega prvaka v evropski Ligi prvakov na sporedu šele v soboto, 11. novembra.

Povratne tekme so sicer na sporedu 24. in 25. oktobra; dan povratne tekme med Mariborom in Olimpijo še ni znan.

Pokal Slovenije, četrtfinale (prve tekme):

Aluminij - Krka 0:0 (0:0)

Triglav - Gorica 0:1 (0:0)
Osuji 76.

Celje - Mura 4:0 (2:0)
Šušnjara 21., 47., Dangubić 24., 50.

Sobota, 11. november:
Olimpija Ljubljana - Maribor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.