V klasiki Montreal po preobratu slavil v Bostonu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Minnesota Wild je doma po podaljšku tesno premagala Phoenix Coyotes in je na tretjem mestu v zahodni konferenci, mesto višje pa so igralci Anaheim Ducks, ki so sinoči visoko klonili v dvoboju s San Jose Sharks.
Oglej si celoten članek

Moštvo Boston Bruins je na svojem ledu po kazenskem strelu izgubilo z Montreal Canadiens s 5:6 in ostalo na četrtem mestu vzhodnega dela lige. V četrtem srečanju večera je ekipa Calgary Flames v derbiju začelja premagala Colorado Avalanche s 4:3.

Največji preobrat je uspel Montrealu, ki je v Bostonu zaostajal že z 2:4. Domači so v drugi tretjini zadeli štiri gole ter nato v zadnjem delu povedli s 5:3. Andrej Markov je 8,2 sekunde pred koncem rednega dela izenačil, ko so imeli gostje na ledu dva igralca več na ledu. Brendan Gallaghe je nato dosegel odločilni zadetek v šesti izmenjavi kazenskih strelov.

Liga NHL:

Boston Bruins : Montreal Canadiens 5:6 (kazenski streli)
Minnesota Wild : Phoenix Coyotes 4:3 (podaljšek)
Calgary Flames : Colorado Avalanche 4:3
San Jose Sharks : Anaheim Ducks 4:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.