V. Kličko: "Solis je preteklost"

Foto: Žurnal24 Vitalij Kličko Kubancu Solisu ne bo ponudil še ene priložnosti. (Foto: Reuters)
Ukrajinski boksar Vitalij Kličko je gladko zavrnil prošnjo Kubanca Odlanierja Solisa po povratnem dvoboju. "Solis je preteklost, moja kariera gre naprej," je dejal starejši od bratov Kličko.
Oglej si celoten članek
Solisu je v tem trenutku najpomembnejše, da pozdravi poškodbo. On je preteklost, moja kariera gre naprej.
Vitalij Kličko

Po pričakovanjih ni bilo treba prav dolgo čakati na odziv Vitalija Klička na besede Odlianerja Solisa, ki je pred dnevi dejal, da je Ukrajinec zanj boksarska nula. "Če se ne bi poškodoval, bi Kličku vzel naslov. On je boksarska nula. Bil sem presenečen, ko sem videl, kako slab je," je pred dnevi dejal Kubanec in s tem seveda mislil na njun medsebojni obračun v Kölnu. "Solisu je v tem trenutku najpomembnejše, da pozdravi poškodbo. On je preteklost, moja kariera gre naprej," pa se glasi odgovor Vitalija, svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC.

Spomnimo, da je Vitalij, starejši brat trikratnega svetovnega prvaka Vladimirja (IBF, WBO, IBO), pred tremi tedni v Kölnu že v prvi rundi premagal Solisa, ki si je poškodoval koleno, tako da ni bil zmožen nadaljevati borbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.