V Kopru ne zganjajo evforije

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
V taboru Luke Koper so lahko zelo zadovoljni s trenutno pripravljenostjo članske ekipe, ki je na dosedanjih pripravljalnih tekmah nanizala nekaj odmevnih zmag.
Oglej si celoten članek

V začetku januarja so Koprčani na domači Bonifiki z 2:1 ugnali Rijeko, sledil je minimalen poraz proti Crveni zvezdi z 0:1, v soboto pa so pred številnimi gledalci na domačem stadionu z 2:0 ugnali še splitski Hajduk in poželi bučen aplavz svojih privržencev.

"S tekmo proti Hajduku smo uspešno zaključili prvi del priprav. Zelo sem zadovoljen z našo predstavo v prvem polčasu, medtem ko v drugem delu dvoboja nismo bili na tako visokem nivoju. Številne menjave so naredile svoje, saj fantje niso mogli ujeti pravega ritma. Po štirih zelo težkih treningih smo odigrali dobro tekmo, fantje pa so si zaslužili dan počitka," je po koncu sobotnega dvoboja za Goal povedal trener koprskega moštva Alen Ščulac.

V strokovnem štabu obalnega prvoligaša se ne mislijo prepustiti zadovoljstvu po odmevnih zmagah,
ki po Ščulcevih besedah ne štejejo veliko: "V določenih obdobjih smo prikazali igro, ki si jo želimo, na trenutke pa nam manjka še malce mirnosti. Ko imamo žogo v posesti, moramo biti bolj potrpežljivi. Po tej zmagi ne mislimo zganjati nobene evforije, saj nam ni prinesla nobene točke. Vemo, da nekaj štejejo le prvenstvene in pokalne tekme."

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.