V Kopru predstavili nov klub

Foto: KK Primorska/Facebook
Foto: KK Primorska/Facebook
V ponedeljek so v prostorih Mestne občine Koper uradno predstavili novonastali Košarkarski klub Primorska (KK Primorska), čigar moštvo bo svoje tekme igralo v Kopru.
Oglej si celoten članek

Člansko ekipo KK Primorska že v soboto čaka prvi preizkus na uradni tekmi pokala Alpe Adria proti avstrijski ekipi Dukes Klosterneuburg.

Klub bo skrbel za zdrav način življenja, kakovostno vadbo zlasti otrok in mladine, telesni in duševni razvoj, transparentno delovanje in družbeno odgovornost. Glavni trener članskega moštva bo Aleksander Sekulič.

"Primorkam in Primorcem želimo vrniti vrhunsko košarko z nastopanjem v prvoligaški druščini lige Nova KBM, Pokalu Špar in mednarodnem tekmovanju Sixt Alpe Adria Cup. V projekt smo vstopili z močno voljo za delo na širokem področju. Strateške usmeritve kluba sledijo viziji in so usmerjene v povrnitev širokega pomena košarke na Primorskem in v okolici, z zagotavljanjem optimalnih pogojev za doseganje dobrih športnih in poslovnih rezultatov," so ob tem sporočili predstavniki KK Primorska.

Sodelovanje s ŠD Koš

Pomemben partner košarkarskega kluba je ŠD Koš Koper, ki že vrsto let skrbi za razvoj mladih košarkarjev, ima dobro organiziranost in vrhunske trenerje.

Mladi, s katerimi se ukvarjata Marko Maravič in Samo Miška s svojo trenersko ekipo, so njihova prioriteta, zato temu že posvečajo veliko pozornosti. Dogovor o večletnem sodelovanju je vsekakor osnova za učinkovito delo na treningih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.