V Kranjsko Goro, če kaj veljaš

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

48. Pokal Vitranc je pod streho. Odlično pripravljena proga, okoli 17 tisoč navijačev, Bernard Vajdič kot najboljši Slovenec in veliko zabave. To je pretekli konec tedna ponudila Kranjska Gora.
Oglej si celoten članek

 

Preberite še

Intervju: Julien Lizeroux
Intervju: Ted Ligety
Intervju: Urban Planinšek

"V Podkorenu je bilo v soboto in nedeljo skupaj več kot 17tisoč slovenskih in tujih privržencev smučanja, kar dokazuje, da Pokal Vitranc raste iz leta v leto," je dejal generalni sekretar OK Pokal Vitranc, Srečko Medven . Na vrhunsko pripravljeni tekmovalni progi Slovenci niso bili najbolj uspešni. Deseto mesto Bernarda Vajdiča na nedeljskem slalomu je sicer najboljši izid trenutne slovenske generacije v Kranjski Gori , a Velenjčan je bil sploh naš edini smučar, ki se je v dveh dneh pod Vitrancem prebil v finale. Nekaj nedeljskega utripa, ki si ga lahko ogledate v tem prispevku, je ujela tudi naša kamera.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.