V Liverpoolu želijo Şahina

Foto: EPA
Foto: EPA
Turški nogometaš Nuri Şahin se je v dresu Liverpoola letos že večkrat izkazal, v taboru redsov pa razmišljali, da bi s 24-letnikom podpisali pogodbo. Şahin je sicer nogometaš madridskega Reala, ki se trenutno mudi na posoji na Anfieldu.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA nuri sahin Nuri Şahin je v dveh premierligaških tekmah zadel enkrat, v zelo kratkem času pa si je zagotovil mesto v začetni enajsterici Brendana Rodgersa. Turškemu reprezentantu pogodba z Realom poteče šele leta 2017, v Liverpoolu pa resno razmišljajo, da bi ga pridobili za stalno.

Şahin se je redsom pridružil avgusta, iz Liverpoolpa pa prihajajo novice, da si želijo nogometaša odkupiti. Kluba pred posojo nista podpisala nobenega dogovora, kar pomeni, da se bodo morali redsi pogajati z Real Madridom. V taboru španskih prvakov so bili na pogajanja pripravljeni takoj, ko so Şahina posodili za eno sezono. Turški nogometni mojster je v dveh tekmah angleške lige prispeval en gol, preteklo sredo pa je v tekmovanju ligaškega pokala proti West Bromwichu mrežo zatresel dvakrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:24 1. Oktober 2012.

    Nuri je "igračina". Na 2 tekmah v PL gol in dve asistenci. Sicer pa na 4 tekmah za klub (še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.