"V Ljudskem vrtu se obeta pekel"

Foto: Žurnal24 Tekma s Severno Irsko bo v znamenju slovenske trobojnice. (Foto: Gregor Katič)
Pred tekmo s Severno Irsko smo poklepetali s predsednikom navijaškega kluba Slovenia Supporters Alešem Kaučičem: "V Ljudskem vrtu se obeta pekel, upam, da bodo tudi drugi navijači sodelovali."
Oglej si celoten članek

V mislih navijačev je že torkov Beograd, kamor bo odpotovala dolga procesija zapriseženih podpornikov slovenske izbrane vrste. "Zelo veliko upov polagamo na zmago v Beogradu, kamor bo odpotovalo 350 članov našega kluba. Po naših informacijah je razprodanih vseh 2500 vstopnic, kolikor jih je dobila NZS od srbske nogometne zveze," sporoča Kaučič.

Slovenski nogometaši vedno znova poudarjajo zmagovito sožitje z navijači. Tudi proti Severni Irski bo "jug“ v Ljudskem vrtu poln, izbrance Matjaža Keka bo nosilo 2030 grl. Predsednik kluba Slovenia Supporters Aleš Kaučič je za zurnal24.si napovedal gromovito podporo: "Za vstopnice je vladalo zelo veliko zanimanje. Glede na trenutno formo in odraz reprezentance na igrišču pričakujemo zmago. V Ljudskem vrtu se obeta pekel, upam, da bodo tudi drugi navijači sodelovali z nami. Nadejamo se tudi, da se bo v kratkem vse skupaj preselilo na Stožice. Na tribunah bomo dali vse od sebe, da bomo reprezentantom čim bolj pomagali.“

Ker tudi Severna Irska nastopa v podobni barvni kombinaciji kot Slovenija, bodo navijači tokrat pretežno odeti v trobojnice. "Za koreografijo smo se pogovarjali o veliki slovenski zastavi, da bi jo razvlekli po tribuni. Poleg tega smo pozvali, naj čim več naših članov na srečanje prinese s sabo zastave. Severna Irska ima namreč prav tako zeleno-belo kombinacijo dresov, zato smo se osredotočili na slovensko trobojnico,“ je pojasnil Kaučič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.