V lov na naslov NCAA prek Walkerja

Foto: Žurnal24 Kemba Walker – kako razpoložen bo nocoj? (Foto: Reuters)
V Houstonu se bo ponoči končala marčevska norost. Ob 3:20 zjutraj – prenos na Šport TV 1 – bo na sporedu finale študentske košarkarske lige med moštvoma Buttler Bulldogs in Connecticut Huskies.
Oglej si celoten članek

Možnosti univerze Butler, ki se je v finale prebila drugo sezono zapored, za morebitno osvojitev svojega prvega naslova prvaka ameriške študentske košarkarske lige (NCAA) bodo v veliki meri odvisne od tega, kako dobro jim bo uspelo ustaviti izvrstnega branilca Kembo Walkerja povprečje 27,3 točke, odlikujejo ga dobre obrambne sposobnosti in pregled nad igro. "Res je dober," pravi Butlerejev trener Brad Stevens: "Ampak ni edini pri Connecticutu, saj ta premore nekaj bodočih profesionalcev."

Walker je v polfinalu proti Kentuckyju v soboto odigral 40 minut in Connecticutov trener Jim Calhoun se zato boji utrujenosti: "Moštvo Butlerja je sposobno omejiti Walkerja, o tem ni dvoma. Kaj storiti? Še bolj se bomo trudili, da bi mu ustvarili dober položaj." Adut Butlerja bi utegnilo postati dobro ravnovesje med visokimi igralci velja omeniti Jeremyja Lamba in zunanjimi igralci, med katerimi izstopa Shelvin Mack.

Liga NCAA, finale:

Connecticut Huskies Butler Bulldogs


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.