V Madridu norija za Janom Oblakom

Foto: Marca oblak zid naslovnica marca Foto: Marca jan oblak Marca Foto: Mundo Deportivo jan oblak mundo deportivo Foto: Mundo Deportivo jan oblak mundo deportivo Foto: As jan oblak as.com Foto: Sky sports jan oblak sky sports
Slovenski vratar Jan Oblak je veliki junak prve četrtfinalne tekme Lige prvakov med Realom in Atléticom, ki se je na stadionu Vicente Calderón končala z neodločenim izidom (0:0).
Oglej si celoten članek

V španskih pa tudi svetovnih medijih odmeva fantastična predstava slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov zaklenil vrata Atlético Madrida in rojiblancose obdržal v igri za napredovanje med najboljše štiri.

Oblak je dan po tekmi, na kateri je spravljal v obup Cristiana Ronalda in druščino, pristal na naslovnicah največjih športnih medijev na Pirenejskem polotoku. ''Oblak rekel ne'' in ''Oblak podaljšal napetost,'' piše dnevnik AS, še bolj pomenljivo pa je prispevek naslovila Marca: ''Oblak zid''.

Slovenskega vratarja so za junaka tekme proglasili tudi v taboru rdeče-belih, ki so bili v zadnjem delu obračuna večkrat blizu zadetku, s katerim bi si olajšali delo na Santiago Bernabéuu, a na koncu je zmanjkala pika na i. Pred povratnim srečanjem, kot pravi Oblak, ni še ni odločenega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.