V Maksimirju podtaknjen požar

Foto: Profimedia Maksimir
Na stadionu Dinama se je zgodil incident.
Oglej si celoten članek

Iz hrvaškega nogometnega prvaka Dinama so sporočili, da je neznanec v četrtek zvečer pred stadionom Maksimir podtaknil požar. Iz zagrebškega kluba od pristojnih organov zahtevajo reakcijo in identifikacijo storilca, predvidevajo, da je dogodek povezan z zadnjimi dogajanji v klubu v zvezi z znižanjem plač v času epidemije novega koronavirusa.

"Varnostna služba je požar pogasila, poklicali smo gasilce in policijo. Nastala je materialna škoda, klub pa poziva pristojne službe na hitro reakcijo s ciljem, da odkrije storilca in njegove motive," so prek svoje spletne strani sporočili iz kluba slovenskega reprezentanta Petra Stojanovića.

Dinamo se je v zadnjem času kljub temu, da se zaradi epidemije ne igra, veliko pojavljal v medijih. To pa zaradi nesoglasij zaradi klubske namere, da drastično zniža plače. Na to niso pristali ne igralci ne trener Nenad Bjelica.

Po tem je klub odpustil vse člane strokovnega vodstva z izjemo Bjelice. Ta se je v zadnjih dnevih vrnil v Zagreb iz Celovca, kjer živi, in se nahaja v karanteni. Naslednji teden bi moral z vodstvom kluba doreči svojo prihodnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.