V Manchester United prihaja Romero

Foto: EPA
Foto: EPA
28-letni Sergio Romero bo v vratih angleškega kluba zamenjal Victorja Valdesa.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Manchester United ima novega vratarja. To je 28-letni član argentinske reprezentance Sergio Romero, ki je ob podpisu triletne pogodbe dejal, da se mu je uresničila življenjska želja, saj bo igral za največji klub na svetu. Romero bo v vratih Manchester Uniteda zamenjal Victorja Valdesa, ki je padel v nemilost trenerja Louisa van Gaala, saj ni želel braniti v drugi ekipi Manchester Uniteda. 

Romero je bil nazadnje član Sampdorie, s trenerjem van Gaalom pa sta se spoznala, ko je nastopal za nizozemski Alkmaar. Pravtako pa je Nizozemcu še v spominu kot vratar, ki je v polfinalu svetovnega prvenstva 2014 V Braziliji branil dve enajstmetrovki proti nizozemski reprezentanci, ki jo je treniral Van Gaal. Tako je Romero Argentino popeljal v final, Van Gaalovi Nizozemci pa so nato osvojili tretje mesto proti Brazilcem. 

Kljub bolečim spominom je Van Gaal vesel nad prihodom Romera. "Dobro dopolnjuje našo ekipo. Vesel sem, da bom lahko spet z njim sodeloval," je sporočil Van Gaal.

S prihodom Romera so se pa odprla tudi vrata za odhod dosedanjega prvega vratarja Davida de Gea, ki si ga med vratnicami močno želi Real Madrid.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.