V Mariboru divjali, doma morda ne bodo mogli

Foto: Profimedia Navijači Spartaka so v Ljudskem vrtu opozorili nase.
Navijači Spartaka so v Ljudskem vrtu opozorili nase.
Evropska nogometna zveza (Uefa) je uvedla postopek zoper moskovski Spartak, ki je v sredo v uvodnem nastopu v Ligi prvakov nastopal v mariborskem Ljudskem vrtu.
Oglej si celoten članek

Moskovčani se bodo morali zagovarjati zaradi nešportnega obnašanja svojih navijačev, predvsem bakle, ki je na igrišče priletela v prvem polčasu, pa tudi zaradi metanja drugih predmetov.

Maribor Po tekmi tišina v garderobi

Zaradi bakle na igrišču je bila tekma prvega kola Lige prvakov v Mariboru, ki se je končala z 1:1, za tri minute prekinjena.

zasluženo Vijoličasti zatresli mrežo in vratnico

Uefa bo o morebitni kazni za Moskovčane odločila 21. septembra. Ena od možnosti je, da bodo Rusi naslednjo domačo tekmo, ko bo v Moskvi gostoval Liverpool, igrali pred praznimi tribunami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.