V Miamiju veselje, v Clevelandu bes

Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Navijači Lebrona Jamesa Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Lebron James Foto: Žurnal24 Navijači Lebrona Jamesa Foto: Žurnal24 Navijači Lebrona Jamesa Foto: Žurnal24 Navijači Lebrona Jamesa Foto: Žurnal24 Hiša Lebrona Jamesa

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po odločitvi LeBrona Jamesa, da NBA-kariero nadaljuje pri Heatih, so v Miamiju navdušeni navijači začeli slaviti, kot da so že osvojili prvenstvo.
Oglej si celoten članek

Ko je postalo znano, da bo LeBron James kariero nadaljeval pri Miamiju, so Heat v enem samem dnevu prodali vse razpoložljive sezonske karte za naslednjo sezono, tako da so prodajo vstopnic začasno ustavili.

V Clevelandu je bilo razočaranje veliko, številni ljubitelji košarke, ki so se v mestu zbrali pred sprejemniki, so takoj po Jamesovi izjavi razočarani odhajali. Nekateri so šli tako daleč, da so v jezi zažgali njegov dres Clevelanda s številko 23.

Video:
V Clevelandu razočaranje in ...


... zažig dresa s številko 23



V Miamiju pa huronsko veselje


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.