V Monte Carlu bo manjkal le Federer

Foto: EPA
Foto: EPA
Roger Federer je odpovedal sodelovanje na turnirju v Monte Carlu, kjer bodo sicer nastopili vsi drugi člani elitne sedmerice.
Oglej si celoten članek

Prireditelji teniškega mastersa, ki ga bo sredi aprila gostil Monte Carlo, so sporočili, da je sodelovanje odpovedal eden najboljših igralcev na svetu Švicar Roger Federer. Nastopili pa bodo vsi drugi člani elitne sedmerice, vključno s prvim igralcem sveta Srbom Novakom Djokovićem.

"Vseeno imamo pripravljeno vabilo zanj. Vemo, da je bil vse od začetka sezone zelo obremenjen, toda zgodilo se je že, da se je prijavil v zadnjem hipu," direktor tekmovanja Željko Franulović vseeno še ni povsem izgubil upanja, da bi na teniških igriščih v kneževini videli na delu vse člane "top sedem" moškega tenisa. Med njimi seveda ne bo manjkal Španec Rafael Nadal, ki je kralj tega turnirja, saj je nepremagan že sedem sezon, od leta 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.