V moški in ženski konkurenci najboljša Slovenca

Foto: Profimedia
Ema Klinec in Anže Lanišek najboljša v kvalifikacijah Klingenthala.
Oglej si celoten članek

Slovenska skakalca Ema Klinec in Anže Lanišek sta bila najboljša v kvalifikacijah za zadnjo tekmo poletne velike nagrade v nemškem Klingenthalu.

Ema Klinec je za seboj pustila Uršo Bogataj, ki si je že pred zaključnim dejanjem velike nagrade zagotovila zmago v skupni razvrstitvi, ter Japonko Juko Sato, Anže Lanišek pa je bil boljši od Italijana Giovannija Bresadole in Poljaka Dawida Kubackega.

V Klingenthalu bo v soboto tekma mešanih ekip, v nedeljo pa bodo za zadnje točke poletja najprej tekmovale skakalke ob 12.30, nato pa ob 16.10 še skakalci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.