V NBA na potezi igralci

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Komisar lige NBA David Stern je igralcem ponudil deljenje dobička v razmerju 50:50. Sindikat košarkarjev si je vzel čas za razmislek, če pristane na ponudbo, pa bi se lockout končal. Sezona bi se tako lahko začela 15. decembra.
Oglej si celoten članek

"Ne morem vam reči, kaj bo storil sindikat igralcev. Lahko le upam. Resnično upam, da se bo zadeva v naslednjem dnevu odvijala tako, da bodo moštva v tej sezoni, ki naj bi se začela 15. decembra, odigrala 72 tekem," je po sinočnjih pogajanjih med lastniki klubov in sindikatom košarkarjev dejal komisar lige David Stern. Lastniki igralcem za zdaj ponujajo razdelitev premoženja v razmerju 50:50, če njihov predlog ne bo sprejet, pa bodo ponudbo spremenili v 53:47 v njihovo korist.

"Predlog ne rešuje nekaterih sistemskih vprašanj, ki se nam zdijo pomembna. Stopili bomo korak nazaj, vzeli si bomo čas za premislek in posvet z igralci. Nato se bomo odločili, kako naprej," je dejal predstavnik igralcev Derek Fisher in dodal: "Velikega napredka ni bilo, zato sem razočaran, saj se vsi želimo vrniti na parket." Izvršni direktor sindikata Billy Hunter pa meni: "To ni najboljši predlog na svetu, a vseeno ga moramo predstaviti košarkarjem." Obe strani sta se včeraj sicer pogajali 11 ur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:39 13. November 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.