V nesreči umrl 19-letni nogometaš

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V prometni nesreči na Hrvaškem se je smrtno ponesrečil 19-letni nogometaš kluba NK Graničar Županja.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragediji, ki se je zgodila v nedeljo okoli 21.30. V prometni nesreči s smrtnim izidom je ugasnilo življenje 19-letnega Josipa Lastavice, člana nogometnega kluba Graničar.

Nesreča se je zgodila na državni cesti D-55 Vinkovci-Županja v bližini mesta Gradišče. Nemudoma so se pojavila namigovanja, da je bil v nesrečo vpleten mladi nogometaš, nato pa so novico uradno potrdili tudi v klubu. ''Po težki prometni nesreči je umrl nogometaš Graničarja Josip Lastavica,'' so zapisali.

Lastavica je svojo kariero začel leta 2006 v Graničarju, kjer je šest let igral v mladinski konkurenci. Leta 2012 je okrepil NK Osijek, pred dvema mesecema pa se je vrnil v svoj matični klub.

Podrobnosti nesreče ostajajo uganka, po nekaterih navedbah pa naj bi nogometaš zapeljal v odtočni kanal, izgubil oblast nad vozilom in na kraju nesreče umrl.

V avtu je bila tudi 18-letna sopotnica, ki je utrpela lažje poškodbe.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.