V NHL so zmagovali le gostje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Buffalo Sabres so v severnoameriški ligi NHL gostili hokejiste iz Philadelphie in po podaljšani igri izgubili s 4:5. Čeprav so Letalci v prvi tretjini zaostajali že za tri zadetke, so se še pred koncem druge vrnili v igro in povedli s 4:3, zmago pa jim je po 2:27 minute podaljška z odločilnim golom zagotovil Claude Giroux.
Oglej si celoten članek

"Takšna ekipa smo – nikoli se ne predamo. Zelo dobro se razumemo, tako na ledu kot zunaj dvoran, in to se pozna pri naši igri. Poleg tega pa se pri tem še odlično zabavamo," je po zmagi dejal Claude Giroux.

Potem ko so gostitelji povedli s 3:0, je najprej za goste sekundo pred koncem prve tretjine zadel Maxime Talbot, v drugi, v kateri so povsem zagospodarili na ledu, pa še novinec Matt Read, Scott Hartnell in Jaromir Jagr. Vratar Ilija Brizgalov je k zmagi dodal 20 obramb.

Za Buffalo, ki je izgubil tri od zadnjih štirih tekem, so zadeli Zack Kassian, Ville Leino in Thomas Vanek. Na domačem ledu sta v noči na četrtek po srednjeevropskem času izgubili še obe preostali ekipi – gostiteljici. Edmonton Oilers so s 3:5 klonili proti Carolina Hurricanes, Ottawa Senators pa prav tako s 3:5 proti Washington Capitals.

Liga NHL:

Edmonton Oilers : Carolina Hurricanes 3:5
Ottawa Senators : Washington Capitals 3:5
Buffalo Sabres : Philadelphia Flyers 4:5*

*podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.