V Palermu Iličić tema številka 1

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Palerma so v 27. kolu Serie A pred domačimi navijači gostili Romo, ki je s Sicilije odnesla vse tri točk (0:1). Josip Iličić je v igro vstopil v drugem polčasu pri izidu 0:1 in bil po tekmi spet v ospredju na novinarski konferenci.
Oglej si celoten članek

Josip Iličić v letošnji sezoni ne kaže tako konstantnih predstav, kot v lanski premierni sezoni pri Palermu. Vendar pa slovenski nogometni reprezentant kljub nekaterim slabšim predstavam še vedno uživa zaupanje sedme sile, ki je tudi po zadnjem porazu proti Romi (0:1) trenerju Bartolo Muttiju zastavila vprašanje, kaj je delal Iličić  v prvem polčasu na klopi?

Roma je zmagoviti gol dosegla že v tretji minuti, ko je zadel Fabio Borini, Iličić pa je v igro vstopil v drugem polčasu. Mutti je priznal, da so bili rožnati v prvem polčasu na sredini igrišča brez idej in da žoge niso našle poti do napadalcev, kar je želel popraviti s tem, da je v drugem delu v igro poslal Iličića.

"Josip je letos pod velikim pritiskom. Lani je  bil razbremenjen, saj je breme nosil Pastore. Iličić mora zrasti in dobiti na stalnosti predstav. Tudi jaz si želim, da bi bil tak kot lani, ko je o njegovem talentu govorila vsa Italija," pojasnjuje Mutti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:01 11. Marec 2012.

    ...to tekmo sem si ogledal in lahko rečem, da je bil Iličić najboljši v ekipi Palerma...ne vem zakaj ga tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.