V petek zvečer se bo Ljubljana tresla

Foto: Profimedia
17. kolo elitne slovenske nogometne lige bo imelo silovit uvod.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvoligaški nogometni ples se bo po reprezentančnem premoru nadaljeval že v petek. 17. kolo se bo začelo s tekmo v Stožicah, Olimpija bo gostila Muro.

Sobočani, letos povratniki v elitno druščino, so se z dobrimi predstavami v zadnjih kolih povzpeli vse do tretjega mesta. Za drugouvrščenimi Ljubljančani resda zaostajajo za deset točk, za vodilnim Mariborom že 14, a to evforije v Prekmurju ne zmanjšuje.

Pred gostovanjem v prestolnici so si Sobočani zadali prav poseben cilj, v Stožicah želijo namreč imeti kar 2.000 svojih navijačev. Projekt teče že nekaj dni in vstopnic, ki vključujejo avtobusni prevoz, ni več mogoče dobiti. V četrtek popoldne so šle v prodajo še preostale vstopnice, ki pa ne vključujejo organiziranega prevoza.

Z omenjenim načinom prevoza bo iz Murske Sobote v Ljubljano tako odpotovalo 600 navijačev Mure v 12 avtobusih. Mnogo se jih bo na pot podalo z osebnimi avtomobili, v prestolnici pa živi ali dela tudi veliko Prekmurcev, ki bodo prišli stiskat pesti za črno-bele. Vse torej kaže, da bo željena številka 2.000 dosežena.

xxx

Za dodaten naboj s tribun pa ne bodo skrbeli le muraši. Ljubljanska navijaška skupina Green Dragons, ki zvesto spremlja zeleno-bele, bo na tekmi z Muro obeležila 30 let svojega obstoja. Vsekakor bo na tribuni temu primerno vzdušje.

Ljubljanski klub je obletnico Green Dragons zaznamoval s prodajo posebnih dresov, ki imajo na mestu znaka generalnega pokrovitelja simbol omenjene navijaške skupine.

Prva liga TS, 17. kolo:

Petek:
Olimpija Ljubljana - Mura

Sobota:
Celje - Rudar Velenje
Maribor - Krško

Nedelja:
Triglav Kranj - Domžale
Gorica - Aluminij

LESTVICA:
1. Maribor 36
2. Olimpija Ljubljana 32
3. Mura 22
4. Gorica 22
5. Domžale 21
6. Aluminij Kidričevo 21
7. Celje 20
8. Rudar Velenje 15
9. Triglav Kranj 15
10. Krško 12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:41 23. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 17:03 22. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

  • 15:27 22. November 2018.

    Hahahahahahahahahahahahahahahahaahha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.