V peti ligi 18.000 gledalcev

Foto: Špela Mohorič žoga
V Sloveniji se še na prvoligaških tekmah često zbere le dober stotak gledalcev. V Nemčiji pa se jih je celo v peti ligi zbralo več kot 18.000!
Oglej si celoten članek

Nemška nogometna liga je vknjižila nov rekord. Tekmo pete lige med ekipama Waldhof Mannheim in Illertissen (6:0) si je po podatkih prirediteljev ogledalo kar 18.313 gledalcev. Razlog za visok obisk je bil predvsem ta, ko so Mannheimu, nekdanjemu bundesligašu, lani odvzeli licenco, s tokratno zmago pa se je vrnil v regionalno ligo.

Veliko gledalcev so v tej sezoni zabeležili tudi na drugih derbijih pete lige med rdeče-črnimi in črno-belimi iz Essna ter v sezoni 2009/10 med moštvoma Sachsen in Lokomotivo iz Leipziga, kjer si je tekme ogledalo prek 12.000 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.