V Planici finale smučarskih skokov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo na sporedu od 24. do 26. marca, bo tudi prihodnje leto gostila Planica.
Oglej si celoten članek

Mednarodna smučarska zveza (Fis) je na kongresu v mehiškem Cancunu potrdila koledar za sezono smučarskih skokov 2016/2017. Finale bo od 24. do 26. marca tradicionalno gostila dolina pod Poncami.

Sezona v moški konkurenci se bo začela 25. novembra v finskem Kuusamu, a le v primeru, da bodo organizatorji zadostili določenim pogojem. Na Finskem bodo namreč na sporedu tudi prve tekme v nordijski kombinaciji in smučarskih tekih.

Smučarske skakalke bodo sezono začele 2. decembra v norveškem Lillehammerju. Ljubno, ženski ekvivalent moške Planice, bo tekmi gostil 11. in 12. februarja prihodnje leto. Finale ženskega pokala bo 11. marca v Oslu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.