V pokalu za egipčanski klub igral 14-letnik

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V egiptovskem pokalu je ekipa El Gouna zaradi spora z zvezo na zelenico poslala mlado ekipo, med njimi pa je bil tudi 14-letni Zyad.
Oglej si celoten članek

Šestnajstina finala egiptovskega pokala bo šla v zgodovino, a ne le zaradi rekordne zmage enega največjih klubov v državi Al Ahlyja, ki je s 13:0 ugnal El Gouno in slavil z najvišjo razliko v zgodovini. 

Takšen rezultat si je na glavo El Gouna nakopala kar sama, saj je zaradi spora z zvezo nastopila z mlado ekipo. Toda rekordna zmaga in igranje mladcev ni največja zanimivost s tega obračuna - v igro je napreč pri rezultatu 5:0 prišel Zyad El Sehify, ki šteje vsega 14 let! 

Je sploh višji (ali starejši) od otrok, ki na zelenico po navadi prihajajo držeč se za roke nogometašev ...?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.