V polfinalu bosta obe praznovali rojstni dan

Foto: EPA
Foto: EPA
Latvijska teniška igralka Jelena Ostapenko, ki na odprtem prvenstvu Francije v Roland Garrosu nima vloge postavljene igralke, je napredovala v polfinale.
Oglej si celoten članek

V četrtfinalu je zaenkrat še devetnajstletna Jelena Ostapenko po prekinitvi zaradi dežja premagala 11. nosilko in nekdanjo prvo igralko sveta, Danko Caroline Wozniacki s 4:6, 6:2 in 6:2.

Dež je danes dodobra premešal spored turnirja v Franciji, a vseeno so prireditelji pod streho spravili nekaj dvobojev. Tako sta se končala oba prekinjena četrtfinalna dvoboja v ženski konkurenci, Ostapenkova pa je presenetljivo ugnala Wozniackijevo. V polfinale je napredovala tudi Švicarka Timea Bacsinszky, ki je kot šele 30. nosilka premagala Francozinjo Kristino Mladenović z dvakrat po 6:4.

Ostapenkova in Bacsinzky se bosta v polfinalu pomerili v četrtek. Zanimivo je, da bosta obe takrat praznovali rojstni dan. Latvijka bo dopolnila 20. leto, Švicarka pa je osem let starejša od svoje naslednje tekmice.

Moška četrtfinala bodo namesto danes na sporedu šele v sredo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.