V polfinalu s Hrvati

Foto: AFP
Foto: AFP
Slovenska moška rokometna reprezentanca se je po današnji zmagi nad Švico z 29:27 (16:13) uvrstila v polfinale mladinskega evropskega prvenstva v Turčiji. V polfinalu se bo pomerila s Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Slovenija je v svoji skupini v drugem delu sklepnega turnirja tako osvojila prvo mesto. V polfinalu se bo pomerila s Hrvaško, drugi polfinalni par pa je ŠpanijaŠvedska. Naši bodo polfinalno tekmo odigrali v petek, 13. julija.

Mario Šoštarič je na današnji tekmi dosegel osem, Gregor Potočnik in Dušan Fidel pa po pet golov.

Slovenska reprezentanca, ki jo vodi Slavko Ivezič, je v prvem delu tekmovanja premagala Francijo s 30:23 in Nemčijo z 31:25 ter izgubila s Srbijo s 23:26. Na torkovi prvi tekmi drugega dela je klonila proti Švedski z 19:21.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.