V preiskavi tudi Djibril Cissé

Foto: EPA
Foto: EPA
Tudi nekdanji francoski reprezentančni napadalec se je znašel v preiskavi o žgečkljivih posnetkih Mathieuja Valbuene.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometni napadalec francoske reprezentance Djibril Cissé se je znašel v preiskavi afere z videoposnetki žgečkljive vsebine, s katerimi bi naj francoski nogometaš Karim Benzema domnevno izsiljeval reprezentančnega kolega Mathieuja Valbueno.

"Djibril Cissé je bil 24. februarja 2017 obtožen vpletenosti v omenjeno preiskavo, vložil jo je njegov prijatelj Mathieu Valbuena. Gospod Cissé v zadeve ni vpleten, kar bomo tudi dokazali," so sporočili iz Cisséjeve odvetniške pisarne.

Decembra je sodišče zavrnilo prošnjo Karima Benzemaja, da opusti preiskavo proti njemu, saj je Francoz še vedno osumljen, da je v primeru sodeloval kot posrednik med izsiljevalci, med katerimi naj bi bil tudi prijatelj Benzemaja iz otroštva, in Valbueno.

Benzema je zaradi omenjenih očitkov lani ostal brez nastopa za francosko reprezentanco na evropskem prvenstvu, ki ga je gostila prav Francija. Kariero je začel v Lyonu, preden se je leta 2009 preselil v Madrid, za Francijo je debitiral kot najstnik leta 2007. Od takrat je igral na 81 tekmah, na teh pa dosegel 27 zadetkov.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.