V prometni nesreči umrl 19-letni nogometaš

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z Apeninskega polotoka je prišla tragična novica.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni klub Lazio je danes sporočil, da je igralec njihove mladinske ekipe Daniel Guerini umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila v južnem delu italijanske prestolnice, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

"Vsi v klubu smo v šoku, bolečina je neznanska. Celotni družini in bližnjim mladega nogometaša Daniela Guerinija izrekamo iskreno sožalje," so zapisali na spletni strani kluba.

Po informacijah italijanskih medijev je do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, v avtomobilu pa sta bila poleg 19-letnega Guerinija še dva potnika. Oba sta v bolnišnici, po trku z drugim vozilom in večkratnim prevračanjem pa nista v življenjski nevarnosti, dodaja Hina.

Foto: Twitter Daniel Guerini Lazio prometna nesreča

Serie A Zdržal je le 135 dni

Guerini je k Laziu oz. njihovi mladi ekipi do 19 let prestopil januarja letos, pred tem pa je igral še za Torino, Spal in Fiorentino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.