V prometni nesreči umrl nekdanji prvak

Foto: twitter TMZ Tarvaris Jackson
Nekdanji športnik izgubil življenje v prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Nekdanji podajalec v ligi ameriškega nogometa NFL Tarvaris Jackson je umrl v prometni nesreči. Smrt 36-letnega igralca, ki je leta 2014 s Seattlom kot zamenjava za prvega podajalca v ekipi Russella Wilsona osvojil naslov prvaka, je potrdila policija v Alabami. Nesreča - avtomobil je zletel s ceste in zadel drevo - se je zgodila južno od njegovega domačega mesta Montgomery v Alabami.

"TJack... pogrešali te bomo. Molim za tvojo družino. Rad te imam," je na družbenem omrežju Twitter zapisal Wilson.

Jackson je leta 2011 začel 14 tekem za Seattle, sicer pa je bil v desetletni karieri še član Minnesote in Buffala.

Leta 2016 so ga odpustili pri Seattlu, v zadnjem obdobju pa se je ukvarjal s trenerskim poslom. Lani se je kot trener podajalcev pridružil ekipi univerze Tennessee State.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:03 14. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.