V prvem delu brez Olimpije in Krke

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Na Košarkarski zvezi Slovenije je potekal žreb prvega dela nove sezone slovenske košarkarske lige Telemach, ki se začenja v soboto, 20. oktobra. Union Olimpija in Krka se bota dogajanju priključili v drugem delu tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Foto: Saša Despot olimpija krka finale dašić salin pavić abdul-hamid abdul hamid V prvem delu bo sodelovalo deset klubov, lanska finalista, Krka in Union Olimpija, pa se bosta zaradi sodelovanja v mednarodnih tekmovanjih (liga ABA, evroliga in FIBA eurochallenge) ligi priključila v drugem delu, ki se bo začel predvidoma 20. marca 2013.

Foto: Saša Despot olimpija krka finale Thompson Balažič Pred začetkom lige Telemach bo potekal tudi tradicionalni superpokal Slovenije, ki ga bo gostilo Grosuplje, na njem pa se bosta pomerila Krka, prvak lige Telemach, in Union Olimpija, prvak pokala Spar. Datum dogodka bo znan kmalu. Finale košarkarskega državnega prvenstva bo na sporedu prihodnjega maja.

Pari uvodnega kroga lige (20. oktober):

Maribor Messer - Rogaška Crystal
Hopsi Polzela - Slovan
Zlatorog - Elektra Šoštanj
LTH Cast Mercator - Helios
Tajfun - Grosuplje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.