V rdeči skupini še nič odločenega

Foto: Epa
Foto: Epa
Na ženskem teniškem sklepnem mastersu so igralke v rdeči skupini opravile z drugim kolom.
Oglej si celoten članek

Američanka Sloane Stephens je na zaključnem turnirju sezone v Singapurju prišla do druge zmage, s 7:6 (4), 2:6 in 6:3 je v večernem dvoboju premagala Nizozemko Kiki Bertens. Z zmago Stephensove imajo še vse štiri igralke v rdeči skupini možnost za napredovanje v polfinale.

Do prve zmage v Singapurju je pred tem prišla Nemka Angelique Kerber, ki je bila boljša od Japonke Naomi Osaka s 6:4, 5:7 in 6:4. Kerberjeva, ki v Singapurju igra kot prva nosilka, je v prvem krogu morala priznati premoč Bertensovi. Osako je premagala Stephensova.

Odločilna bosta petkova dvoboja, Kerberjeva bo igrala proti Stephensovi, Osaka proti Bertensovi.

WTA Dva presenetljiva razpleta

V četrtek zjutraj po slovenskem času bo na zaključnem turnirju zaigrala Slovenka Andreja Klepač, ki bo skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez v četrtfinalu ženskih dvojic igrala proti Čehinjama Andrei Sestini Hlavačkovi in Barbori Strycovi.

Zaključni masters WTA (rdeča skupina), 2. kolo:

Angelique Kerber (Nem/1) - Naomi Osaka (Jap/3) 6:4, 5:7, 6:4
Sloane Stephens (ZDA/5) - Kiki Bertens (Niz/8) 7:6(4), 2:6, 6:3

LESTVICA:
1. Sloane Stephes (ZDA) 2 točki
2. Kiki Bertens (Niz) 1
3. Angelique Kerber (Nem) 1
4. Naomi Osaka (Jap) 0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.