V Realu zanikali dogovor s Tottenhamom

Foto: EPA
Foto: EPA
V nedeljo je v javnost pricurljala novica, da se je Real Madrid dokončno dogovoril s Tottenhamom za prestop Luke Modrića. Aktualni španski prvak naj bi pristal na odškodnino v višini 43 milijonov evrov, a viri v Madridu dogovor zanikajo.
Oglej si celoten članek

Predstavniki Real Madrida in Tottenhama naj bi v nedeljo dokončno uredili podrobnosti prestopa Luke Modrića, ki naj bi se k belemu baletu preselil za 43 milijonov evrov. Novico je potrdil tudi športni direktor zagrebškega Dinama Zoran Mamić. Toda viri blizu Real Madrida zatrjujejo, da kluba nista dosegla dogovora, zato vodstvo španskih prvakov pričakuje, da se bo pogajanje vleklo še nekaj časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.