V Renu našli truplo nogometaša

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška policija je sporočila, da je v reki Ren pri mestu Krefeld našla truplo temnopoltega človeka, ki so ga je identificirala kot Steva Gohourija.
Oglej si celoten članek

Policija je v reki Ren našla nekdanjega nogometnega reprezentanta Slonokoščene obale. Štiriintridesetletnika, ki je v tej sezoni igral za nemškega nižjeligaša Steinbach, so pogrešali od 12. decembra.

Nesrečnika so nazadnje živega videli v Düsseldorfu, na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

Gohuri, igral je na položaju branilca, je za reprezentanco zbral 14 nastopov, v katerih je dosegel tri gole. V klubski karieri je med drugim nastopal v dresu Borussie Mönhengladbach, Wigana, švicarskega Young Boys, Maccabija iz Tel Aviva, bil pa je tudi član Paris St. Germaina in Bologne, za katera pa ni nikoli zaigral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.