V Rimu pretepli navijače Tottenhama

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pred današnjo tekmo petega kola Evropske lige so se v Rimu spopadli navijači Lazia in Tottenhama. Krajšo so potegnili gostujoči privrženci ...
Oglej si celoten članek

Vsaj eden od navijačev Tottenhama je resno poškodovan in bo najbrž potreboval operacijo, devet jih je poškodovanih lažje.

Skupino angleških navijačev je napadla skupina zamaskiranih Rimljanov (najbrž navijačev Lazia), poškodovanih je devet Angležev in en Američan, enega izmed njih so morali prepeljati v bolnišnico.

Rimska policija je že potrdila, da so priprli večjo skupino domačih razgrajačev. Napad se je zgodil danes v zgodnjih jutranjih urah, v gostinskem lokalu blizu centra italijanske prestolnice. Na prizorišču so našli odvržene nože in dele oblačil, ulica pred lokalom pa je bila polna krvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.