V Šanghaju finale Ferrer - Murray

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španec David Ferrer, tretji nosilec, in Škot Andy Murray sta finalista teniškega turnirja v Šanghaju z nagradnim skladom 3,24 milijona dolarjev. Španec je v polfinalu s 6:7 (5), 6:3 in 6:3 premagal rojaka Feliciana Lopeza, Britanec pa je bil s 6:3 in 6:0 boljši od Japonca Keija Nišikorija.
Oglej si celoten članek

David Ferrer se je v Šanghaju uvrstil v svoj prvi finale Mastersa na trdi podlagi in tretjega v karieri. V polfinalu je po več kot dveh urah igre ugnal rojaka Feliciana Lópeza in si priigral finalni zmenek z Britancem Andyjem Murrayjem, ki je brez večjih težav preskočil Japonca Keija Nišikorija.

ATP Šanghaj, polfinale, rezultati:

David Ferrer (Špa/3) : Feliciano Lopez (Špa) 6:7 (5), 6:3, 6:3;
Andy Murray (VBr/2) : Kei Nišikori (Jap) 6:3, 6:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.