V Silverstonu prevlada Mercedesa

Foto: Epa Valtteri Bottas.
Foto: Epa Valtteri Bottas.
Dirkači formule 1 so opravili s kvalifikacijami za VN Velike Britanije.
Oglej si celoten članek

Finski voznik formule 1 Valtteri Bottas si je privozil najboljše startno izhodišče pred nedeljsko dirko za svetovno prvenstvo na britanskem dirkališču v Silverstonu. 

Na drugem mestu je kvalifikacije končal njegov moštveni kolega pri Mercedesu ter vodilni v skupnem seštevku, Britanec Lewis Hamilton. Bottasa in Hamiltona je ločilo 0,006 sekunde. Tretji je bil Monačan Charles LeClerc s Ferrarijem.

Bottas je prišel do desetega najboljšega dosežka kvalifikacij v karieri, četrtega v letošnji sezoni in prvega v Silverstonu.

Magazin Ta nagica je ujela zaželenega dirkača Formule 1

VN Velike Britanije se bo začela v nedeljo ob 15.10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.