V Sloveniji evropsko prvenstvo

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Navijači bodo lahko rokometne upe spremljali na domačem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Slovenija bo naslednje leto priredila evropsko prvenstvo v rokometu do 20 let, so danes sporočili iz Rokometne zveze Slovenije. Gre za prvo takšno tekmovanje mlajših selekcij v zgodovini, ki ga je slovenski zvezi zaupala krovna evropska zveza EHF. RZS se bo projekta lotila v sodelovanju z mestno občino Celje.

Na tem turnirju bo nastopil tudi nadarjen rod slovenske reprezentance, ki je bila s to generacijo pod vodstvom Janija Klemenčiča na zadnjem EP na Hrvaškem četrta.

Še pred tem bo v Celju potekalo tudi evropsko prvenstvo za dekleta do 18 let, ki bo v dvoranah Golovec in Zlatorog na sporedu od 27. julija do 6. avgusta letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.