V Splitu napadli igralce Zvezde, eden od njih skočil v morje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vaterpolisti Crvene zvezde si bodo zapomnili gostovanje v jadranski ligi pri Mornarju v Splitu.
Oglej si celoten članek

Kot poroča časnik Slobodna Dalmacija, je peterica mladih moških na splitski rivi napadla četverico vaterpolistov Crvene zvezde. Dva sta pobegnila, eden pa se je rešil s skokom v mrzlo morje.

Kot poroča časnik, je četverica srbskih vaterpolistov okrog 13:40 na glavnem mestnem sprehajališču sedela na kavi, ko je do njih prišla skupina mlajših moških in zahtevala, da slečejo trenirke z oznakami beograjskega kluba. Neposredno za tem se je začelo prerivanje, napadalci pa so začeli fizično obračunavati s športniki. Trojica vaterpolistov je nato zbežala, eden pa je zavetje poiskal v Jadranu in tam počakal na prihod policije.

Policija napadalce, ki so se pred prihodom varuhov reda in miru razbežali, še išče.

Beograd Očetje so se tepli, matere lasale, dedek pograbil za letev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:14 9. Februar 2019.

    Ali mi zna odkot so prisli na balkan ustasi mislim od kot izvirajo

  • 18:26 9. Februar 2019.

    Torcida, kot torcida. Zmeraj za pizdarije, sploh pa nikoli niso marali zvezdašev. No ja tudi BBB oz zagrebčanov ne marajo.

  • 18:22 9. Februar 2019.

    hrvati največji nacionalisti nekdanje juge

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.