V Stožicah bo sodil Nemec

Foto: Žurnal24 Glavnemu sodniku Felixu Brychu bodo v Ljubljani pomagali še Thorsten Schiffner,
Petkovo tekmo kvalifikacij za nogometno evropsko prvenstvo leta 2012 med Slovenijo in Italijo v Stožicah bo sodil petintridesetletni nemški pravnik Felix Brych.
Oglej si celoten članek

Felix Brych mednarodne tekme sodi vse od leta 2007, v kvalifikacijah za EP 2012 pa je nazadnje sodil tekmo med BiH in Francijo, kjer je podelil tri rumene kartone. UEFA mu je v tej sezoni štirikrat delegirala tudi sojenje na tekmah Lige prvakov, Brych pa je poveljeval na tekmah Ajax : Milan, Valencia : Rangers, Shakhtar : Braga in Marseille : Manchester.

Brych je v tej sezoni skupno sodil 21 tekem (vključujoč nemško Bundesligo) in skupno pokazal 61 rumenih in 6 rdečih kartonov. Največ rdečih kartonov (2) je podelil na tekmi med Werderjem in St. Paulijem, 28. novembra 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.