V Stožicah padel rekord

Foto: Žurnal24 Od Stožic so se za to sezono poslovile tudi Zmajčice. (Foto: Boštjan Tacol)
Četrto tekmo finala državnega prvenstva v košarki med Union Olimpijo in novomeško Krko si je ogledalo 7.500 ljudi, kar je nov rekord obiskanosti državnih prvenstev.
Oglej si celoten članek

Drugi poraz Uniona Olimpije proti Krki v finalu državnega prvenstva si je v živo v dvorani Stožice ogledalo 7.500 gledalcev, ki so pričakovali, da bodo Ljubljančani že osvojili naslov državnega prvaka.

Številka 7.500, od tega je bilo 2.200 otrok iz ljubljanskih osnovnih in srednjih šol, pomeni, da si je tekmo v Stožicah ogledalo rekordno število gledalcev, kar zadeva državno prvenstvo v košarki.

Četrto tekmo finala lige Telemach je po tesni končnici s 63:61 dobila Krka, ki je sicer vodila vseh 40 minut tekme. Serija se bo tako odločala v soboto v Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.